Logo Krimpense Reddingsbrigade
Banner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense Reddingsbrigade

Nieuws › Kader en de nieuwe diplomalijn

Zwemmend redden, 21 september 2012


 De nieuwe diplomalijn brengt voor ons als kader ook heel veel nieuwe dingen. Sommige dingen moeten anders als vroeger, er zijn nieuwe dingen bijgekomen. Ook het conditionele gedeelte van alle diploma's is zwaarder geworden.
Om ons goed voor te breiden zijn ook wij gestart met onze opleiding. Als kader willen we aan het einde van dit jaar opgaan voor het Lifesaver 3 diploma. Vorige week zijn we rustig begonnen met de 'gewone' zwemonderdelen. Het is te doen, veel zwemmen en alle onderdelen binnen een vastgesteld tijd, door zwemmen dus.
Gisteravond hebben we de geklede onderdelen gedaan, en dat was zwaar, we krijgen nu wel een beetje meer begrip voor de kinderen die met een regenjas moeten zwemmen, wat is dat zwaar zeg. Goed dat we als kader dit ook zelf ervaren. We gaan in de komende weken nog veel meer oefenen, ik zal volgende week een paar foto's maken en op de site plaatsen.