Logo Krimpense Reddingsbrigade
Banner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense Reddingsbrigade

Nieuws › Kidsmiddag bij de reddingsbrigade!

Algemeen, 20 september 2013


 Naast de jaarlijkse BBQ vonden wij het tijd worden om ook special voor jullie een actieve en gezellige middag te organiseren. In plaats van zwemmen gaan jullie de uitdaging met elkaar aan op het vaste land! Maar uiteraard wel in het thema van de reddingsbrigade. Een leuke manier om elkaar nog beter te leren kennen.

De kidsmiddag is voor iedereen die lid is van de KrRB tot en met 15 jaar. Iedereen mag één vriend of vriendin meenemen naar de kidsmiddag.

De kidsmiddag zal plaatsvinden op zaterdag 28 september van 13.30 tot 16.00 bij ‘t Onderdak. Dit is gelegen op Groenendaal 5 in Krimpen aan den IJssel.

De kosten voor de kidsmiddag bedragen €1,- per persoon

Je kan je opgeven tot uiterlijk: 21 september

Voor vragen/ opmerkingen kunt u/ kun je terecht bij
Desiree Hanemaaijer, commissaris evenementen
evenementen@krrb.nl / 06-34768934 of Sabine Loeve /06-54730901