Logo Krimpense Reddingsbrigade
Banner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense Reddingsbrigade

Nieuws › Soep Soep Soep... Balle Balle Balle.... BLOEMKOOL!

Zwemmend redden, 9 november 2013


Jaja, krimpen was weer vertegenwoordigd bij de jaarlijkse najaarswedstrijd te Schiedam! Zaterdag 26 oktober mochten we onze krachten weer meten met reddingsbrigades vanuit het hele land. Sinds lange tijd waren wij met onze brigade weer vertegenwoordigd met een gemengd aspiranten team en een junioren meisjes team. Voor deze twee teams was het hun eerste wedstrijd. En zoals vanouds waren we ook weer vertegenwoordigd met een senioren dames en een senioren heren team.

Gedurende de wedstrijd was de sfeer erg gezellig, maar waren onze 'groentjes' ook wel erg zenuwachtig. De ploegleiders werden dan ook bestookt met continue dezelfde vragen.

De resultaten waren voor alle vier de ploegen niet de beste tijden... Maar voor onze jongere leden wel een mooie wedstrijdervaring en voor onze senioren een moment, waar we weer met de neus op de feiten zijn gedrukt dat we weer hard moeten trainen!!! Deze resultaten hebben ons er niet van doen weerhouden om ons weer eens flink te laten horen SOEP SOEP SOEP... !

Wij vonden de wedstrijd heel erg leuk en gezellig. We willen graag volgende wedstrijd ook meedoen. Wat we wel jammer vonden dat we eerste van onderen werden(laatste) maar dat maakt niet uit. Aan het eind gingen we gezellig met zen allen naar de mac! Lisette

Zwemwedstrijd
Zaterdag 26 oktober was er een zwemwedstrijd in Schiedam. Het was heel erg druk. We moesten met een stokje zwemmen, borstcrawl, polocrawl en kopgreep en we moesten aan een touw borstcrawl zwemmen en het stokje pakken en toen werd je terug getrokken. Toen de wedstrijd klaar was, was om tien over acht de prijsuitrijking. Gouda had heel veel keer gewonnen! Onze groep was zesde. Omdat we hebben mee gedaan kregen we toch een ruilbeker! Toen we terug gingen, gingen heel veel bij de Mac eten! En toen pas ging iedereen weer naar huis!

Groetjes Muriel!