Logo Krimpense Reddingsbrigade
Banner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense Reddingsbrigade

Nieuws › Sinterklaas in het zwembad

Algemeen, 16 november 2013


Lieve redders van de Krimpense Reddingsbrigade!

Zaterdag heb ik mijn voet weer, mede dankzij jullie, veilig aan wal gezet!
Graag kom ik jullie bezoeken op donderdag 28 november 2013 we zullen er dan een gezellig feestje van maken!

Net als voorgaande jaren vind ik het leuk als jullie verkleed komen en de
3 mooiste krijgen dan een prijsje!

Kijk nog even voor de flyer!

Ik ben er de 28ste! Jij ook?
TOT DAN!!