Logo Krimpense Reddingsbrigade
Banner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense Reddingsbrigade

Nieuws › Clubkampioenschappen

Zwemmend redden, 3 juli 2014


Beste zwemmer/zwemster,

Super leuk dat jij je hebt opgegeven voor de Clubkampioenschappen van donderdag 3 juli 2014

Deze hele avond staat in het teken van de clubkampioenschappen en voor iedereen die zich helaas niet hebben ingeschreven is er dan ook geen zwemmen. Natuurlijk zijn deze leden welkom om aan te komen moedigen net als vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers en zussen en alle andere supporters die jij mee wilt nemen!

Om de wedstrijd soepel en eerlijk te laten verlopen ben je ingedeeld op leeftijd, dat betekend dat je de wedstrijd zwemt tegen leeftijdgenootjes!

Als je bij het zwembad komt, meldt je je (voordat je je omkleed) bij de inschrijf tafel, zo weten we dat je er bent! Hierna kleed je je om, gewoon in je zwembroek of badpak! TIP: neem een extra handdoek mee die je om je heen kan slaan als je gezwommen hebt, zodat je ook een droge handdoek hebt als je, je gaat omkleden!

Jouw supporters kunnen op de tribunes zitten (graag wel schoenen uit doen, of blauwe slofjes om de schoenen). Jij kunt als je omgekleed ben op de witte bank gaan zitten. (waar je altijd zit voor je gaat zwemmen!) Daar staan mensen die je verder helpen.

Iedere zwemmer zwemt 3 onderdelen, deze onderdelen worden vooraf duidelijk uitgelegd, als je het niet begrijpt kun je het nog even vragen maar het zijn alle drie onderdelen die je ook wel eens in de les zwemt!

Hieronder staat beschreven in hoe laat je aanwezig moet zijn op de avond zelf. Zorg dan ook dat je op tijd bent want de wedstrijd gaat gewoon door!

LEEFTIJDAANWEZIGPRIJSUITREIKING
8 jaar en jonger18:0019:15
9 en 10 jaar18:0019:15
11 en 12 jaar18:0019:15
13 en 14 jaar19:1520:00
15 t/m 17 jaar19:1520:00
18 jaar en ouder20:1522:00
35 jaar en ouder
(en de niet wedstrijdgroep)
20:1522:00


Natuurlijk maken we er weer een gezellige en sportieve avond van!
Tot ziens op donderdag 3 juli 2014

Voor vragen kun je mailen naar Desiree Hanemaaijer: evenement@krrb.nl