Logo Krimpense Reddingsbrigade
Banner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense ReddingsbrigadeBanner Krimpense Reddingsbrigade

Nieuws › De schaatsmiddag komt er weer aan!

Algemeen, 23 januari 2016


 De schaatsmiddag komt er weer aan!

De schaatsmiddag op de IJsbaan in Rotterdam was vorig jaar een groot succes! Daarom organiseren we hem dit jaar weer, op zaterdag 23 januari.

De schaatsmiddag is voor alle leden onder de 18 jaar en je mag een vriendje/vriendinnetje meenemen! We gaan van 1 tot 5 schaatsen, om er op tijd te zijn verzamelen we om 12:45 bij het zwembad.

Je moet zelf je schaatsen meenemen, als je deze niet zelf hebt kan je schaatsen huren bij de ijsbaan. En als je ouders willen helpen dan kan dat!

Meer informatie staat op het briefje wat jullie aan het bad gekregen hebben, daarmee moet je je ook opgeven voor de middag. Heb je deze niet gehad? Vraag er dan volgende week naar bij het zwemmen.

We hopen jullie hiermee voldoende ingelicht te hebben.
Voor vragen kunnen jullie een emailtje sturen naar evenementen@krrb.nl

Tot volgend jaar!