Contact

Schaatsmiddag – 19 februari 2022


Wij hopen, onder voorbehoud, 19 februari te gaan schaatsen bij Schaatsbaan Rotterdam.
De bedoeling is dat wij gaan schaatsen tussen 12 en 16 uur.

Hiervoor mag jij je vanaf morgen (1 februari) opgeven via de site: www.krrb.nl. Ook mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen! Dat moet je dan wel even aangeven op de site.

We raden iedereen die dat kan aan om vanwege Corona met de fiets naar de schaatsbaan te komen.
Kan je niet zelf met de fiets erheen? Dan is er ook een mogelijkheid om met de auto te gaan. Hiervoor willen wij graag weten of eventueel een van jouw ouders zou kunnen rijden naar de schaatsbaan en weer terug. Dit kan je ook aangeven op de site.

Als jouw ouder dan ook wilt blijven moeten zij een begeleiderskaartje kopen online bij de site van Schaatsbaan Rotterdam (https://www.schaatsbaanrotterdam.nl).

Als laatste kan je tijdens het aanmelden aangeven of je schaatsen wilt huren of niet. De kosten voor het schaatsen bedraagt €5 pp. De kosten om daarbij schaatsen te huren is €6pp voor ijshockeys en €8pp voor Noren.

De inschrijving op de site sluit op 13 februari.

Op 14 februari vertellen wij je of de schaatsmiddag bij voldoende aanmeldingen door kan gaan en dan zullen wij ook de precieze tijden en andere informatie doorgeven. De betaling volgt ook pas als we zeker weten dat de schaatsmiddag doorgaat.

Als jij je bij www.krrb.nl opgeeft, regelen wij de rest.

Ons lijkt het heel leuk om je te zien 19 februari op de schaatsbaan.
Zijn er nog vragen? Mail dan even naar evenement@krrb.nl.

Groeten,
De evenementen commissie