Contact

Vooraankondiging examens 2023

Nu de zomer in zicht komt zijn wij druk bezig met de organisatie van de examens. Wij streven er naar om de examens voor de zomervakantie plaats te laten vinden. Wij hopen dit op zeer korte termijn te kunnen bevestigen en de kandidaten uit te nodigen. Voor de leden die geen examen gaan zwemmen zal er de komende weken niks veranderen.

Afgelopen weken is er geïnventariseerd voor welke diploma’s de leden examen kunnen doen. Om de laatste weken het beste te kunnen oefenen zijn er daarom vanaf volgende week een paar veranderingen in de baanindeling. Deze indeling gebruiken wij tot aan de start van de zomervakantie.

Wij vragen alle kandidaten om vanaf nu iedere week kleding mee te nemen naar het zwemmen om hier mee te oefenen ter voorbereiding op het examen. De volledige kledingeisen staan op de website www.krrb.nl/kledingeisen. Wij willen er nog op attenderen dat zwemmen in bikini en het dragen van ondergoed onder badkleding niet is toegestaan. Daarnaast moeten alle sieraden af. Indien dit niet mogelijk is mogen sieraden afgepakt worden.

Voor vragen omtrent de examens kan er contact opgenomen worden via opleiding@krrb.nl.

«
»