Contact

Start zwemseizoen 2023/2024

Beste zwemmer, ouder, verzorger,

Na een heerlijke zomervakantie is het nieuwe seizoen bij de Krimpense Reddingsbrigade op 24 augustus van start gegaan. Vanaf nu vinden er weer wekelijkse trainingen plaats in zwembad De Lansingh. In deze e-mail willen wij graag enkele belangrijke punten toelichten.

Belangrijke data in 2023
Nu iedereen terugkeert van vakantie, willen wij u laten weten dat onze jaarlijkse barbecue op 16 september zal plaatsvinden. Dit evenement is exclusief voor leden vanaf de 4e groep. Een week later vindt de herhalingscursus plaats voor de EHBO'ers waarvan het diploma zijn vervaldatum bereikt voor het einde van het jaar. Voor meer informatie over deze herhalingscursus verzoeken wij u contact op te nemen via ehbo@krrb.nl.
Verder willen wij u informeren dat er in de herfstvakantie (19 oktober) en in de kerstvakantie (28 december) geen zwemactiviteiten zullen zijn tot aan de jaarwisseling. Alle belangrijke data zijn beschikbaar op onze website via de volgende link: http://www.krrb.nl/nieuws/jaarkalender-2023/.

Incasso contributie
Graag willen wij u op de hoogte stellen van het tweede incassomoment van 2023. Op 23 september 2023 zal de ledencontributie worden geïncasseerd. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd bij de bank enkele dagen kan duren voordat deze afschrijving voltooid is.

Zwemmen met kleding
Voor alle kandidaten die trainen voor een Club-, Junior Redder-, Zwemmend Redder- of Lifesaver-diploma, zal er vanaf nu weer maandelijks geoefend worden met kleding volgens de exameneisen. Deze trainingen zullen plaatsvinden op de eerste donderdag van elke maand, te beginnen op 7 september 2023. De juiste kledingeisen zijn beschikbaar via de volgende link: http://www.krrb.nl/kledingeisen.

Examens in 2024
Daarvoor zullen wij in oktober beginnen met de lessen voor de EM-verklaring en de theorielessen. Het doel is om in maart 2024 de examens voor de kandidaten van de verschillende Lifesaver-diploma’s te laten plaatsvinden. Daarvoor zullen we in oktober beginnen met de lessen voor de EM-verklaring en de theorielessen. Naar verwachting zal het examenmoment voor alle overige diploma's in april 2024 worden gepland. We zullen de exacte data op een later moment communiceren.

Nieuwe instructeurs
Met de start van dit seizoen verwelkomen wij ook twee nieuwe instructeurs aan het bad! Vanaf 31 augustus zullen de nieuwe kandidaten beginnen met de interne kaderopleiding. In de komende maanden zullen zij meedraaien met verschillende groepen aan het bad.

Social media
Afgelopen jaren zijn wij meer gebruik gaan maken van onze Facebook en Instagram accounts. Op deze pagina’s delen wij regelmatig updates en handige informatie. Vergeet ons daarom niet te volgen om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!
https://www.facebook.com/krimpense.reddingsbrigade & https://www.instagram.com/krimpensereddingsbrigade

«
»