Contact

Trainingen en kerstviering 21.12.2023 verplaatst

Helaas moeten wij u informeren dat de zwemavond van aankomende donderdag 21 december 2023 niet door kan gaan. In verband met een miscommunicatie met het zwembad hebben wij het zwembad niet af kunnen huren voor deze avond. Er waren geen mogelijkheden om alsnog gebruik te maken van het zwembad deze week. Omdat wij geen water tot onze beschikking hebben, is er besloten om voor deze avond alle lessen en activiteiten af te zeggen.  
 
Daarom is besloten om voor de groepen die tot 20:00 uur zwemmen op 4 januari 2024 een extra zwemavond te organiseren voor de kerstviering! Deze avond zullen wij de geplande activiteiten inhalen. Vanaf 20:00 uur zal deze avond in het teken staan van het opleiden van onze instructeurs met aansluitend de nieuwjaarsborrel voor de kaderleden. Voor alle andere leden die zwemmen na 20:00 uur zal er deze week geen training zijn.  

Op 11 januari 2024 hervatten wij het jaar als gebruikelijk en zijn alle leden vanaf 16 jaar aansluitend op de trainingen welkom op de reguliere nieuwjaarsborrel. 

Wij willen u bedanken voor uw begrip en ons excuseren voor het ongemak. Wij kijken er erg naar uit om jullie in het nieuwe jaar weer te zien en wensen jullie allemaal een hele fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling! 

«
»